Je hebt gezocht op

85

bouw vacatures

Vacatures in de bouwsector

Werk dat een tastbaar resultaat oplevert? Concreter dan in de bouw wordt het niet! De bouwsector is groot en biedt je uitdagingen van calculatie tot werfleiding, van stabiliteit tot interieur. Honderd soorten constructieve jobs, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: je doet het vol passie voor het bouwen.
 

Cement voor je carrière

Jouw bachelor- of masterdiploma in een bouwkundige richting toont het al aan: jij hebt een baksteen in je maag. Heb je ook al ervaring op of naast de werf, bij een studie- of architectenbureau, een aannemer of een projectontwikkelaar? Nog beter. Met de hulp van onze recruiters zet jij straks de volgende stap in je bouwcarrière.
 

Vacatures in de bouwsector: binnen- of buitendienst?  

Werk je graag aan tekeningen of berekeningen? Of liever hands-on op de werf? Alles begint met de keuze voor binnendienst of buitendienst. Selecteer in onze vacaturelijst jouw eigen sterktes. En laat ons weten waar jij jezelf ziet schitteren.

Weet je nog niet welk type jij bent? Kom er dan met onze recruiters over praten. Ze zijn experts in de bouwsector, net als jij. En ze denken constructief mee over jouw volgende uitdaging.