De beste professionals

Wij zorgen ervoor

Start jouw bedrijf met een nieuw project? Heb je behoefte aan specifieke kennis of aan extra personeel? Wij regelen in no time de juiste professionals met de vereiste skills en een passie voor het vak. Niet zomaar medewerkers, maar professionals die perfect zijn voor de job. Specialisten in engineering, bouw, pharma en de chemische industrie. Stuk voor stuk enthousiastelingen die graag aan de slag gaan in jouw bedrijf! Flexibel of op projectbasis, altijd gedreven en met Whoohoo.

Over ons

Ontdek wat Whoohoo, Whoohoo maakt. Lees wat ons onderscheidt. En wat jou dat oplevert.

Ontdek Whoohoo

Whoohoo Sectoren

We kennen de sectoren én de specialisten

Experts onder elkaar. Zo zien klanten en professionals ons. We kennen de technische sector als onze broekzak. Dagelijks linken we technische professionals aan uiteenlopende werkgevers. We weten wat je verwacht van een technisch specialist. Welke skills, ervaring en ambities onmisbaar zijn voor die ene job. We weten ook wat je van ons verwacht. Snelheid is een vereiste. En in één keer raak. We hebben onze professionals scherp in het vizier. Van process engineers en werkvoorbereiders tot laboranten en bouwkundig specialisten. Ze gaan voor jou met plezier aan de slag. Specialisten in woningbouw, industriebouw, petrochemische industrie of staalbouw. You name it. Wij regelen het. De ideale kandidaat staat al klaar. Ook in jouw sector!

Construction

Engineering

Life science

Process

Over ons

Ontdek wat Whoohoo, Whoohoo maakt. Lees wat ons onderscheidt. En wat jou dat oplevert.

Ontdek Whoohoo

Bouwers

Er zijn bouwkundigen en dan zijn er bouwkundigen met Whoohoo. Alles wat ze doen staat als een huis. Het zijn specialisten én bedreven teamspelers met hart voor de zaak. Hun kracht ligt vooral bij grote multidisciplinaire projecten. Dan zijn ze helemaal in hun element. Bijvoorbeeld als projectleider, bouwkundig tekenaar, calculator of preventieadviseur.

Uitzonderlijke specialisten

Professionals die het vak tot in de vingertoppen beheersen. Ze zijn ook nog eens 100% toegewijd en vernieuwend. Engineers van dat kaliber zie je niet vaak. Wel bij Whoohoo! Wij hebben top ontwerpers, piping designers, project- of kwaliteitsingenieurs, planners, R&D en werkvoorbereiders.

Onderzoekers met pit

Onderzoeken zit onze professionals in het bloed. Ze zijn gedreven, nauwkeurig en barsten bovendien van kennis en ervaring. Life science is dan ook hun passie. En dat merk je. We hebben op alle terreinen de beste specialisten. Van laboranten tot clinical trial assistants (CTA). Van data specialisten tot validation engineers. En van R&D tot calibration engineers. Zonder uitzondering professionals met Whoohoo.

Professionals met ambities

Onze experts in process engineering leggen de lat hoog. Voor zichzelf en voor de job. Logisch. Ze hebben veel te bieden en dat laten ze graag zien. Geef hen een mooie uitdaging en ze gaan ervoor. Bijvoorbeeld als project of R&D engineer, PLC-programmeurs of technische aankoper. Of als gespecialiseerde tekenaar, ontwerper of calculator. Net waar behoefte aan is.

Leer ons kennen

Flexibiliteit is key

Wij kennen jouw behoeften

Succes hangt samen met flexibiliteit. Je wil wendbaar zijn. Snel kunnen inspelen op behoeften in de markt. Behoeften die razendsnel veranderen. Whoohoo snapt dat. Wij kennen de technische sector. We weten welke uitdagingen er zijn. Welke skills en expertise het verschil maken in een sector die bruist van de ontwikkelingen. Onze professionals brengen de vereiste kwaliteit en ervaring mee. Ze doen hun werk met plezier en passen perfect in jouw plaatje. Op flexibele basis of op projectbasis. Daar zorgen we voor.

In één keer raak

Wij gaan voor de perfecte match

Je wil niet zomaar een medewerker. Daar zijn er genoeg van. Je wil een professional die voor 100% past bij de job en bij jouw bedrijf. Whoohoo professionals zijn zonder uitzondering toppers in hun vakgebied. Maar wat is voor jou de ideale kandidaat? Dat schatten we feilloos in, omdat we onze professionals goed kennen. Niet alleen hun expertise en ervaring. Dat haal je namelijk zo uit een cv. Voor ons zijn persoonlijkheid, ambitie en competenties minstens even belangrijk. We weten wanneer er een klik is. Daar zijn we op getraind. In één keer de juiste match. Daar word jij blij van. En de professional ook.

Snel en goed geholpen

We leveren kwaliteit en houden het tempo erin

Wij zijn net als onze professionals en klanten, specialisten in ons vakgebied. Ambitieuze recruiters met Whoohoo en een passie voor de technische sector. We zijn hoog gekwalificeerd, maar kritisch op onszelf. Er kan altijd nog een tandje bij, vinden we. En we hebben lol in wat we doen. Plezier is voor ons heel belangrijk. Net als snelheid, kwaliteit leveren en in no time de juiste match maken. Het kan. Dat bewijzen we keer op keer. Daarmee scoren we bij klanten en professionals. Zij willen verder, net als wij.

Over ons

Ontdek wat Whoohoo, Whoohoo maakt. Lees wat ons onderscheidt. En wat jou dat oplevert.

Ontdek Whoohoo