Projectingenieur waterzuivering

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex

Over de functie

Als deel van het projectteam sta jij in voor het analyseren van zuiveringsprocessen, dit volg je op van a tot z (van productie t.e.m. milieu-impact bij het lozen van afvalwater).
Verder ga je verschillende technische audits uitvoeren en concrete actie- en/of verbetervoorstellen formuleren en implementeren bij de klanten.
Nadat deze project zijn afgerond volg je bovenvermelde oplossingen bij de klanten nauw op.

Over het bedrijf

Onze klant, actief in Oost-Vlaanderen specialiseert zich in advies, assistentie, onderzoek en optimalisatie omtrent waterzuivering en waterzuiveringsinstallaties.
Hierbij ligt de focus op adviesverlening omtrent de volledige watercyclus. Indien dit een passie is van jou kan je deze job combineren met een internationaal georiënteerde functie waarbij je 5-10 keer per jaar ongeveer 2 weken werkt vanuit het buitenland. Dit is geen vereiste!

Voor deze job krijg je een grondige interne opleiding op maat van jouw ervaring. Verder is zowel horizontaal als verticaal doorgroeien binnen de organisatie altijd mogelijk. Tussen de collega's en het management heerst er een open en collegiale sfeer.

Tegenover deze functie (vast contract, onbepaalde duur) staat een aantrekkelijk loon aangevuld met tal van voordelen (wagen, tankkaart, ecocheques, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en 13de maand) met 12 adv-dagen en een flexibele vakantieregeling.

Functie eisen

Je beschikt over een hoger technisch diploma (biochemie - biotechnologie - milieutechnologie - procestechnologie) met interesse in afvalwaterzuiveringsprocessen.
Naast een technisch inzicht bezit je een professionele aanpak en commerciële vaardigheden door het vele klantencontact.
Proactief werken, teamwerk en nauwgezetheid zijn voor jou geen modewoorden maar steeds in combinatie aanwezig.

Extra informatie: Er staan twee posities open; zowel een functie met reismogelijkheden als een functie waarbij je uitsluiten in Vlaanderen werkt.

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden