Business development manager

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex

Over de functie

Om aan de groeiende vraag naar complete sensor-gebaseerde systemen en klant specifieke services te beantwoorden zoeken wij een BDM die op een pro-actieve manier het aanbod van onze klant promoot & optimaliseerd voor de Belgische & Luxemburgse markt. Dit door middel van doordachte activiteiten in marketing en communicatie.

Als BDM bent je verantwoordelijk voor een sterk portfolio aan innovatieve systemen & services. Je stimuleert de salesactiviteiten van uw portfolio en bent verantwoordelijk voor de volledige levenscyclus: marktanalyse & -ontwikkeling, marktintroductie van nieuwe systemen & services binnen de directe en indirecte verkoopkanalen. Daarnaast organiseer je de locale technische ondersteuning. Bovendien fungeer je als link tussen ons hoofdkantoor en de lokale markt.

Je werkt mee aan het behalen van de vooropgezette verkoopcijfers en maakt prospecten tot tevreden klanten. Je besteed voldoende tijd aan eigen prospectie en validatie van nieuwe ideeën in de BeLux markt.

Over het bedrijf

Onze klant biedt je een aantrekkelijke gevarieerde functie aan, die je toelaat om je op een zelfstandige manier te ontplooien in een dynamisch bedrijf met uitgesproken principes: authenticiteit, loyaliteit en permanente inzet.
Deze inzet wordt beloond met een aantrekkelijke vergoeding, een voortgezette opleiding en diverse extralegale voordelen (oa. bedrijfswagen)

Functie eisen

Je bent een commercieel ingestelde marketeer met de benodigde technische affiniteit en hebt een technische opleiding.
Je bent een dynamisch & zelfstandig ingesteld persoon.
Ervaring in een B2B-omgeving, bij voorkeur in automatisatie is een pluspunt.
Tegelijk bent u een teamplayer en stressbestendig.
Je bent drietalig Nederlands / Frans / Engels.

Maxime Vantournhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden