Maintenance Technician

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex

Over de functie

Als Storingstechnieker binnen onze Technische Dienst staat u samen met de collega’s afwisselend in voor het dagdagelijks routineonderhoud (preventief / curatief) als voor de interventies bij defecten (curatief). 
Daar u op alle verschillende installaties kunt ingezet worden, beschikt u over / bent u geïnteresseerd in een breed kennisveld van de techniek (elektriciteit, sturingen, mechanica, pneumatiek, hydraulica, koeltechniek…). 
U bent zeer leergierig en wil de werking van de installaties zo volledig mogelijk kennen/doorgronden.
U werkt zowel alleen, met collega’s als ter assistentie/begeleiding van derden.
U komt terecht in een organisatie waar werkvoorbereiding is geïntegreerd in het werkproces zodat materialen, taken & veiligheidsvoorschriften grondig zijn voorbereid.

Over het bedrijf

Wereldwijd zijn consumenten zich meer en meer bewust van de kwaliteit van hun voeding. Deze klant ontwikkelt, produceert en verdeelt een uniek gamma aan ingrediënten voor bakkers, patissiers en chocolatiers, die de hoogst mogelijke kwaliteit vereisen.
 
Sinds zijn oprichting in België in 1919 kende deze klant een voortdurende groei, en telt vandaag meer dan 7000 werknemers in 68 landen.
Onze passie voor innovatie, onze pioniersgeest en kernwaarden liggen aan de basis van onze wereldwijde ambitie. Dit, samen met het engagement naar onze partners, is wat werken bij deze klant zo magisch maakt.

Functie eisen

U heeft een opleiding electromechanica, elektriciteit of mechanica genoten. Een bachelor diploma is een pluspunt.
U heeft reeds ervaring binnen een productie-omgeving, ervaring binnen de voedingsindustrie is een sterke troef.
U bent gepassioneerd door techniek (elektriciteit, sturingen, mechanica, pneumatica,  (koeltechniek), je streeft er dan ook naar om de werking van onze installaties zo volledig mogelijk te doorgronden.
U bent bereid om in een 2 ploegensysteem te werken, met een goed verloond wachtsysteem. (6.00h-14.00h, 14.00h-22.00h). U bent bereid om de nacht te doen, om de 8 weken.

We zijn ook geïnteresseerd in meer senior profielen. 45+ is meer dan welkom om te solliciteren.

Laure Busschot

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden