Werkvoorbereider afwerking

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex

Over de functie

In deze centrale rol is de uitdaging om verschillende stakeholders te verbinden en te ondersteunen. Samen pak je op een enthousiaste en doortastende wijze de technische en organisatorische werkvoorbereiding voor onze projecten op.
Je levert als werkvoorbereider een optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten.

Als werkvoorbereider ben je betrokken van het voortraject tot aan de oplevering van een bouwproject.
Je gaat aan de slag met projecten en zorgen wij dat je constant uitgedaagd wordt en stappen zet. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van contractstukken naar werktekeningen.

Daarnaast zal je begeleid worden om steeds meer leiding te kunnen op nemen op de werf en als projectleider te kunnen doorgroeien. Dit voor projecten tot 100 miljoen euro.

Over het bedrijf

Onze klant is één van de grootste bouwbedrijven in België. Als dochtermaatschappij van een multinational is het haar doel projecten te realiseren die bijdragen tot een betere maatschappij. ( gebouwen, scholen, ziekenhuizen wegen, rails, ...)

Functie eisen

Bij ons is geen project hetzelfde en je moet dus veel in huis hebben om mee te gaan én verder te reiken. Je hebt een bachelor of master opleiding Bouwkunde afgerond en hebt reeds ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol bij voorkeur in de woning/ appartementsbouw.

Je vindt het plezierig om met diverse belanghebbenden zowel mondeling als schriftelijk te communiceren en past je communicatiestijl aan in situaties die daarom vragen.
Je doorziet processen snel en hebt een groot leervermogen.

Jonathan Boeykens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden