Projectleider Appartementsbouw

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex

Over de functie

De projectleider die wij zoeken houdt zich vooral bezig met de studie en calculatie van toekomstige projecten.
Of houdt zich bezig met het traject van A-Z.

Op basis van het voorliggende dossier analyseer jij het lastenboek, ga je na welke materialen en manschappen nodig zijn om dit project te realiseren en maak je offertes op. Je volgt het volledige project van A tot Z op zodat het werk volgens hoge kwaliteitsnormen correct en op tijd afgeleverd wordt. Een minutieuze planning is daarbij onontbeerlijk. Je staat tevens in voor de facturatie en nacalculatie van de uitgevoerde werken.

De projectleider is het eerste aanspreekpunt van de klant, i.c. grote bedrijven op de Belgische markt, en staat voortdurend in contact met de werfleider ter plekke.

Over het bedrijf

Onze klant is een klasse 8 aannemer in de bouw met vestigingen in meerdere landen.

Functie eisen

Je genoot een opleiding industrieel ingenieur of gelijkwaardig in de richting bouwkunde, elektriciteit of elektromechanica en hebt al ervaring opgedaan als projectleider of werfleider. Je bent zeer analytisch ingesteld, bent een krak in planning en organisatie en weet steeds het overzicht te behouden. Je gaat je verantwoordelijkheid niet uit de weg, kan zelfstandig werken en weet elk probleem om te zetten in een opportuniteit.

Je bent erg communicatief, spreekt Nederlands ( vloeiend Frans en Engels is een plus) en hebt een degelijke kennis van de gangbare MS Office-pakketten.

Jonathan Boeykens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden