Branch Manager Automatic Alarm

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex

Over de functie

In deze allround managementfunctie als Branch Manager bij Securitas binnen de afdeling Automatic Alarm, gespecialiseerd in de conceptie, installatie en onderhoud van beveiliging- en camerasystemen, ben je verantwoordelijk voor het volledige beheer van jouw departement.

Je stuurt rechtstreeks een team van tien personen aan, waaronder een 7-tal techniekers, en bepaalt hierdoor de kwantitatieve en kwalitatieve personeelsnoden, alsook de opleidingsbehoeften. Je voert evaluatie- en coaching gesprekken en beslist over mutaties en promoties.

Je onderhoudt regelmatige strategische en commerciële contacten met je klanten en je bouwt verder op de leads vanuit het commerciële team.

Tot slot heb je P&L-verantwoordelijkheid en waak je over de groei en rentabiliteit van je branch in functie van de bedrijfsobjectieven. Hierdoor ben je dus ook verantwoordelijk voor een correct budgetbeheer en volg je maandelijks de resultaten op en neemt corrigerende acties waar nodig.

In samenwerking met jouw team slaag je erin om onze diensten te optimaliseren.

Over het bedrijf

Start bij een sectorleider met een start-up mentaliteit. Maak deel uit van een People Business. Ontdek een innoverend bedrijf in een veranderende maatschappij. Een bedrijf dat pragmatisme hoog in het vaandel draagt, initiatief nemen toejuicht, en echte verantwoordelijkheden geeft aan zijn werknemers.

Functie eisen

•Je behaalde een bachelor of masterdiploma in een technische, economische of commerciële richting of je bent gelijkwaardig door ervaring.

•Je kan terugblikken op een sterke ervaring als people manager. Enige ervaring in beveiligingstechnologie geeft jouw kandidatuur een extra voorsprong maar is geen must. Affiniteit met en wil om u te verdiepen in deze technologieën zijn wel een absolute must.

•Je bent analytisch en houdt van processen verbeteren.

•Je bent een kei in communicatie in combinatie met een sterk luisterend vermogen. Mensen aansturen en coachen geeft jou een grote voldoening.

•Je beschikt over een gezonde kritische visie, waardoor je waakt over de naleving van de bewakingswet en andere relevante wetgeving.

•Je combineert business development & klantgerichtheid met resultaatgerichtheid en komt op deze manier tot win-win situaties.

•Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans, zowel gesproken als geschreven.

Maxime Vantournhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden