Project Engineer B HVAC

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex

Over de functie

Planning: - Je analyseert de behoeftes van je interne klanten op vlak van jouw specialisatiefocus en legt de engineeringobjectieven vast; - Je doet voorstellen met betrekking tot verbeteringen en/of vernieuwingen en zet deze informatie om naar een projectplanning; - Je werkt in lijn met het vooropgestelde investeringsbudget.

2. Implementatie: - Je draagt zorg voor de implementatie van de nieuwe installaties binnen jouw focusgebied en je staat in voor de opvolging van interne en externe projectmedewerkers; - Je speelt een actieve rol bij troubleshooting tijdens de implementatiefase.

3. Testing en validatie: - Je organiseert, begeleidt en documenteert testen en validaties.

4. Nazorg en overdracht: - Je speelt een actieve rol in de ingebruikname van jouw deelproject; - Je draagt je kennis over aan productie en maintenance en maakt gebruikersdocumentatie op.

5. Bijkomende departement specifieke taken: - Je beheert verschillende softwaresystemen inzake manufacturing en beveiliging; - Je beheert bijkomende administratie in functie van de projecten en kwaliteit (opstellen SOP’s, gebruikersspecificaties…).

Over het bedrijf

Deze klant rekent op de expertise van een gedreven team medewerkers.
Hun betrokkenheid, expertise en dagelijks inzet, zorgt dat ze met de nodige flexibiliteit kan inspelen op vragen van klanten en veranderende noden.
Een meerwaarde voor alle betrokken partijen!

Functie eisen

Opleidingsniveau: Industrieel Ingenieur of gelijkgesteld door ervaring. Ervaring met mechanica, elektronica, automatisatie en chemische procestechnieken is een pluspunt.  Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie als projectdeelnemer/leider. Ervaring binnen de farmacie is een groot pluspunt, ervaring binnen een kwaliteit gestuurde sector is een vereiste (farmacie, voeding, chemie…).  Je bent vertrouwd met GMP-richtlijnen (Good Manufacturing Practices) en SOP’s (Standard Operating Procedures);  Je kan vlot overweg met het MS Office pakket en andere software pakketten;  Je bent vlot in Nederlands en Frans en je hebt een degelijke kennis van Engels;  Je bent analysematig en voelt je thuis in een projectomgeving;  Je kan verschillende projecten tegelijkertijd trekken, prioriteiten stellen en bent organisatorisch sterk;  Je bent communicatief en werkt graag samen;  Je bent klant- en servicegericht;  Je bent stressbestendig en resultaatgericht.

Laure Busschot

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden