Internationaal field service engineer

  • opleidingsniveau secundair onderwijs
  • type contract Flex

Over de functie

Als field service engineer verzorg jij de opstart en installatie van de machines en productielijnen voor de klanten van een gerenommeerd bedrijf. Je bent niet enkel verantwoordelijk voor de opstart en installatie bij de klanten, maar ook voor de machines en productielijnen in de werkplaats van jouw werkgever. Indien nodig ben je bereid bij te springen bij service interventies en herstellingen.

Omdat jij heel vaak in aanmerking komt met de machines zal je bijdragen aan de R&D-afdeling door constructieve verbetervoorstellen te formuleren.

Over het bedrijf

Onze klant is internationaal actief in de prototype-machinebouw voor hoofdzakelijk de voedings- en luchtvaartindustrie. Daarnaast hebben ze een afdeling robotica waar onderdelen voor machines worden geproduceerd.

Je komt terecht in een bedrijf met een vlakke structuur, een collegiale sfeer en een milieu met ruimte voor initiatief, vrijheid en vertrouwen.
Als het jou minder aanspreekt om internationaal te werken is er ook een plekje beschikbaar voor een field service engineer die zich uitsluitend over Oost- en West-Vlaanderen bekommert. Daarnaast zijn er zowel mogelijkheden voor ervaren field service engineer als voor schoolverlaters. Onze klant voorziet steeds een traject op maat van ervaring en ambitie.

Tegenover deze fantastische functie staat een uitdagend loon aangevuld met tal van voordelen (wagen, tankkaart, gsm, laptop, service-vergoedingen, 13e maand, ecocheques,).

Functie eisen

Je kan goed om met deadlines, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de volledige en correcte afronding van de opstart/herstelling bij de klant. De kwaliteit en klantentevredenheid draag jij dus hoog in het vaandel. Omdat je op locatie werkt kan je goed zelfstandig werken. Bij voorkeur beschik je over een hoger technisch diploma of heb je enkele jaren ervaring in de machinebouw.

Lotte Callens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden