technische medewerker hernieuwbare energie

  • opleidingsniveau certificaat
  • type contract Flex

Over de functie

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan het milieu? En heb jij een technische achtergrond?
Wil jij jouw bachelor elektromechanica / elektronica / hernieuwbare energie toepassen om groene stroom te voorzien? Daarbij ga jij nauwgezet de productieprocedures opvolgen, waarbij jij onder andere jouw mechanische en PLC-kennis toepast. Je checkt continue of er eventuele problemen zich voordoen bij het productieproces, dat onder andere een bunker met kraan, oven, stoomketel, stoomturbine, generator en rookgasreiniging inhoudt. Als er zich effectief problemen voordoen, ben jij de aangewezen persoon om dit ook op te lossen. Je staat hierbij onder leiding van de shiftleader en je werkt in teamverband.

Over het bedrijf

Onze klant gelegen in West-Vlaanderen maakt uit huiselijk afval elektriciteit. Ze voorzien een opleiding van twee maanden. Ze bieden ook de mogelijkheid aan om na verloop van tijd door te groeien naar shiftleader. Onze klant staat open naar schoolverlaters!

Whoohoo® Flex zijn werking staat in het teken van een job vinden voor jou dat bij jou past, waar je plezier in hebt en voldoening uit haalt! Daarbij werken wij op de manier dat jij vast in dienst gaat bij de werkgever. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leg ik jou graag persoonlijk verder uit, zodat ik ook onmiddellijk jouw vragen kan beantwoorden en je ook vanaf het begin een juist beeld hebt! Contacteer me via sarah.vancampenhout@be.whoohoo.com of 0483/66 88 76

Functie eisen

• Bachelor elektromechanica / elektronica / energie of A2 met ervaring
• Gedreven en leergierig
• Flexibel en bereid om te werken in een 4-ploegenstelsel (vroeg / laat / dag / nacht)
• PLC en mechanische kennis

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden