Field service engineer elektronica

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex

Over de functie

Jij verzorgt de opstart en installatie van de machines en productielijnen voor de Europese en internationale klanten van een gerenommeerd bedrijf. Je bent niet enkel verantwoordelijk voor de opstart en installatie bij de klanten, maar ook voor de machines en productielijnen in de werkplaats van jouw werkgever. Je springt ook te hulp bij interventies en herstellingen.
Je kan goed om met deadlines, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de volledige en correcte afronding van de opstart bij de klant. De kwaliteit en klantentevredenheid hou jij dus ook hoog in het vaandel. Je verleent daarbij ook technische after-sales support naar de klanten.

Over het bedrijf

Onze klant, gelegen in Oost-Vlaanderen, is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de automatisatie van blaasvorming. Onze klant gaat het volledig proces van zijn installaties, van ontwikkeling tot installatie en onderhoud op zich nemen. Een specialist in zijn niche met uitdagende projecten!
Whoohoo® zijn werking staat in het teken van een job vinden voor jou dat bij jou past, waar je plezier in hebt en voldoening uit haalt! Daarbij werken wij op de manier dat jij vast in dienst gaat bij de werkgever. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leg ik jou graag persoonlijk verder uit, zodat ik ook onmiddellijk jouw vragen kan beantwoorden en je ook vanaf het begin een juist beeld hebt!

Functie eisen

- Bachelor / master elektronica
- Jij vindt reizen een pluspunt
- Jij kan jou uitdrukken in het: Nederlands / Engels / Frans
- Deadlines nakomen
- Teamplayer en zelfstandig

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden