Assistent Studie Directeur Project Manager

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex

Over de functie

De assistent studiedirecteur/projectmanager E/L voert zijn taken uit in regie van de studiedirecteur die de eindverantwoordelijkheid over het project heeft.
De projecten waarin zij of hij een belangrijke rol zal spelen zijn gerelateerd aan E/L programma’s die moeten worden uitgevoerd in opdracht van de farmaceutische industrie, in het kader van het verkrijgen van markt autorisatie van nieuwe geneesmiddelen of medische hulpmiddelen. In regie van de studiedirecteur zullen o.a volgende taken behoren tot de dagelijkse activiteiten.  Redigeren en corrigeren van rapporten die door anderen worden aangeleverd. 
Zelf rapporten opstellen 
Interpretatie van de analytische resultaten. 
De klant assisteren bij het interpreteren van de analytische data. 
De vraag van de klant vertalen in een professioneel analytisch rapport/protocol. 
Alle taken worden uitgevoerd onder een kwaliteitssysteem.

Over het bedrijf

Onze klant, regio Leuven, is gespecialiseerd in onderzoek voor de medische, farmaceutische en biotechnische industrie en is op zoek naar gemotiveerde professionals met een eerste ervaring in de analytische chemie en/of instrumentele analyses. Als analist sample prep kom je terecht in een jong team waar begeleiding en opleiding centraal staat. Zij bieden een marktconform salaris en aantrekkelijke, extralegale voordelen en flexibele werkuren.

Functie eisen

Affiniteit met Analytische Chemie, in het bijzonder met chromatografische technieken en massa spectrometrie is een grote troef.
Omwille van de vele interacties met internationale farmaceutische bedrijven, wordt verwacht dat zij of hij ook vlot Engels schrijft en spreekt.

De volgende competenties zullen doorslaggevend zijn om op termijn door te kunnen groeien naar de functie van studiedirecteur.

De ideale kandidaat heeft het vermogen om snel en veel, nieuwe informatie op te nemen, te verwerken en deze vervolgens effectief te kunnen toepassen op werksituaties. Zij/Hij is leergierig, kritisch en in staat snel te leren. Een sterk ontwikkeld analytisch denkvermogen is hierbij belangrijk.
Zij/Hij is actief in het nastreven en waarborgen van een hoge mate van kwaliteit. Dit streven geldt zowel voor het eigen werk als het werk van anderen. In het algemeen, is een actieve werkhouding vereist die zowel kwaliteitsgericht, oplossingsgericht en klantgericht is.
Zij/Hij is flexibel en past zich makkelijk aan bij veranderlijke situaties. Omgaan met druk hoort bij de job. Zij/Hij moet snel kunnen schakelen tussen verschillende soorten activiteiten, en tegelijk consciëntieus en accuraat te werk gaan. ¨
Zij/Hij is intrinsiek gemotiveerd en werkt graag samen met anderen.

Laure Busschot

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden