Product engineer

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex

Over de functie

Spreekt een ontwerpersfunctie jou an sich wel aan, maar vrees jij om in een functie terecht te komen, waarbij jij enkel gaat tekenen en jouw ontwerp/project niet verder gaat opvolgen?

Vrees niet meer, want de persoon die ik zoek, moet juist de verantwoordelijkheid van zijn ontwerp volledig op zich nemen! Wat houdt dit in?

- Ontwerpen en uitteken in CREO
- De nodige stukken bestellen bij leveranciers (niet zo commercieel ingesteld? Niet nodig, prijsonderhandelingen met leveranciers moet jij niet op jou nemen!)
- Volledige assemblage van jouw ontwerp
- Productie van jouw ontwerp en daarbij de nodige aansturingen en trainingen geven

Over het bedrijf

Het bedrijf is een internationaal bedrijf met een familiaal tintje. Je vlot uitdrukken in Engels is goed meegenomen, want samenzitten met hun internationale verdelers maakt ook deel uit van de functie. Je werkt in team met ontwikkelaars uit verschillende disciplines, waardoor je steeds bijleert en jouw job gevarieerd is!

Functie eisen

Daarbij ben jij in staat om de nodige verantwoordelijkheid en zelfstandigheid op jou te nemen. Je hebt echt ownership over jouw ontwerp en staat hier dan ook volledig achter. Het kernwoord hierbij is doen! Je wordt daarbij ondersteund met jouw diploma (elektro)mechanica.

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden