Hoofd technische dienst

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex

Over de functie

Ben jij het nieuwe hoofd van de technische dienst dat doordrongen is van een coach- en doorzettersmentaliteit?

Je bent verantwoordelijk voor de afdelingen onderhoud en gereedschapsmakerij. Bij automatiseringsprojecten en matrijsaanpassingen word jij ook betrokken. Je staat actief op de werkvloer, waarbij jij met je analytische kijk probleemoplossend te werk gaat. Je gaat nauwgezet te werk en gaat door tot het probleem is opgelost, waarbij de machines ongehinderd kunnen draaien. Hierbij motiveer je je team, maak je voor hun de planningen en coördineer je het onderhoud. Je deinst er ook niet van weg om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Over het bedrijf

Onze klant, gelegen in Oost-Vlaanderen, is actief in de metaalbewerking. Naast een ongelofelijk leuke, gevarieerde en technisch uitdagende functie biedt onze klant jou een functie met ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een dynamisch en professioneel bedrijf met een vlakke structuur en een collegiale sfeer.

Functie eisen

Je bent een industrieel ingenieur met een goede kennis van mechanica, elektriciteit en automatisatie. Je hebt reeds 5 jaar ervaring in een onderhoudsfunctie. Je bent gedreven persoon dat nauwgezet te werk gaat. Je kan je team motiveren en hebt zin voor leiderschap en teamspirit. Een pluspunt is kennis van en/of ervaring met PLC.

Sarah Vancampenhout

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden