Project Controller

  • opleidingsniveau bachelor
  • type contract Flex

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor de budgetopvolging en kostenbewaking van één of meer bouwprojecten en vormt de schakel tussen de financiële en technische competenties binnen onze onderneming.
In samenspraak met de projectleider maak je de maandelijkse budgettaire rapporten op en elke drie maanden zorg je dat de nodigde rapporten beschikbaar zijn voor de kwartaalprognoses.

Over het bedrijf

Onze partner is één van de grootste bouwbedrijven in België.
Hun 550 medewerkers realiseren infrastructuur- en wegenwerken, industriële en waterbouwkundige projecten, alsook gebouwen. Ze worden gedreven door kwaliteit, veiligheid, vakkennis en service.
Medewerkers en innovatie vormen de basis van onze partner waardoor het een multidisciplinaire en duurzame bouwpartner is voor zijn publieke en private klanten.

De projecten zijn gevarieerd. Hierbij bouwen ze bijvoorbeeld scholen en ziekenhuizen met de bedoeling bij te dragen aan een betere maatschappij

Functie eisen

Je behaalde bij voorkeur jouw masterdiploma bouwkunde, of je hebt een financiële opleiding genoten (bijv. master TEW) en hebt interesse in bouwkunde.
Enkele jaren werkervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk.
Gezien de geografische spreiding van onze projecten over Vlaanderen en Brussel zoeken wij een mobiel en dynamisch persoon, die zowel autonoom als in team perfect functioneert.
Vandaag zijn wij concreet op zoek naar iemand die ons team op het project Noorderlijn (Brabo 2) in Antwerpen komt versterken.
De ideale kandidaat is analytisch en communicatief ingesteld, en kan bovendien vlot overweg met Excel en andere klassieke PC-toepassingen.

Jonathan Boeykens

Whoohoo gerelateerde jobs

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden